Sugeng rawuh ing situs web!

PRODUK

Babagan Kita

PROFIL PERUSAHAAN

    1616633901806349

Liaocheng Haotian Machinery Equipment Co., Ltd minangka produsen R & B peralatan laser profesional skala gedhe dikombinasikake karo optik, mekanik, listrik, Kanthi produk lan layanan laser berkualitas tinggi, Haotian Machinery Equipment Co., Ltd ngembangake ukuran perusahaan kanthi cepet.

Kanthi jalur perakitan kanthi nilai tinggi, instrumen pamriksan canggih lan laboratorium sing tepat, uga teknisi sing berpengalaman, R&D lan karyawan manajemen sing berbakat, perusahaan kasebut bangga menehi asil dhuwur ……

PAWARTA

news

Sing kudu digoleki nalika tuku serat mesin serat laser sing paling apik.

Ukir laser serat uga dikenal minangka mesin ukir laser serat utawa mesin tandha laser serat. Sampeyan bisa nggunakake alat kasebut kanggo kabeh jinis bagean logam, nanging sampeyan bisa nggawe tandha permanen lan ukiran ing sawetara plastik ...

What is the difference between fiber laser, uv laser, co2 laser marking machine?
Dina iki laser marking machine misuwur banget, digunakake ing macem-macem industri, kayata Komponen Elektronik, Piranti Piranti, Kabutuhan Saben Dina lsp. Nanging ana sawetara jinis laser marking ma ...
The CO2 laser can mark on a wide range of artificial and natural surfaces
Mesin panandha laser CO2 Area menehi 200 * 200mm utawa 300 * 300mm utawa mesin laser laser ukuran luwih gedhe kalebu laser marker laser Co2 lan laser marking laser Co2 sing dinamis. Kalorone ...