Sugeng rawuh ing situs web!

Babagan Kita

Liaocheng Haotian Machinery Equipment Co., Ltd.

Profil Perusahaan

Haotian Machinery Equipment Co., Ltd (Laser Haotian), pilihan sing paling apik!

1616633901806349

Liaocheng Haotian Machinery Equipment Co., Ltd minangka produsen R & B peralatan laser profesional skala gedhe dikombinasikake karo optik, mekanik, listrik, Kanthi produk lan layanan laser berkualitas tinggi, Haotian Machinery Equipment Co., Ltd ngembangake ukuran perusahaan kanthi cepet.

Kanthi jalur perakitan kanthi nilai tinggi, instrumen pamriksan canggih lan laboratorium sing tepat, uga teknisi sing berpengalaman, R&D lan karyawan manajemen sing berbakat, perusahaan kasebut bangga bisa menehi peralatan paningkatan dhuwur lan kemampuan riset. Produk perusahaan pancen cocog karo desain profesional lan desain pemotongan lan teknik mekanik canggih, dadi kabeh produk apik banget ing kinerja lan presisi lan penampilan sing apik.
Jinis lan macem-macem spesifikasi produk cocog karo panjaluk kabeh pelanggan.

Kita tundhuk pangembangan, produksi lan distribusi mesin laser industri. Kita entuk sanksi babagan sistem kualitas internasional lan departemen pamrentahan babagan R&D produk & piranti lunak, file uji coba kualitas, kanthi gumantung saka kekuwatan teknologi sing anyar lan dhuwur. Produk bermutu lan apik sawise layanan nggawe perusahaan dadi level luar biasa lan entuk dhukungan saka macem-macem pangguna lan agen.

Tim Kita

Haotian Machinery Equipment Co., Ltd (Laser Haotian), pilihan sing paling apik!

1616636013367796
1622793372589781
1616636013604459
1622793371751595
1622793372328599
1616636013531824
1622793371975425
1622793372154881