Sugeng rawuh ing situs web!

Mesin Tandha Laser Serat Bentuk terlampir

Katrangan singkat:

Mesin tandha laser serat utawa sawetara diarani laser kanggo ngukir, menehi tandha pangguna kanthi cepet lan akurat amarga ngidini nglereni huruf kanthi ukuran 0,15mm. Laser menehi serat biasane digunakake kanggo menehi tandha ing kabeh bahan logam.


Detail Produk

Tag Produk

Konfigurasi Utama

Mesin tandha laser serat utawa sawetara diarani laser kanggo ngukir, menehi tandha pangguna kanthi cepet lan akurat amarga ngidini nglereni huruf kanthi ukuran 0,15mm. Laser menehi serat biasane digunakake kanggo menehi tandha ing kabeh bahan logam
kayata: Emas, Perak, Baja tahan karat, Kuningan, tembaga, titanium, Aluminium, keramik, Baja, Wesi lsp, lan uga bisa menehi tandha ing pirang-pirang bahan non-logam, kayata ABS, Nylon, PES, PVC, Makrolon.
Mesin Tandha Laser Serat terlampir dirancang kanthi struktur tertutup sing integral, supaya bisa nyegah manungsa rusak saka sinar lan asap, tanpa polusi optik lan gandheng listrik, sanajan njaga kebersihan sirah laser. Model iki dilengkapi laser serat merek, sing nambah kinerja lan stabilitas. Sinar output nduweni kualitas apik, kacepetan cepet lan presisi tinggi. Sanalika, iki dilengkapi lawang ngangkat otomatis lan sistem fokus, sing ningkatake keamanan lan teknologi peralatan, lan nyadari fokus lan tandha kanthi kacepetan sing tepat. Pelanggan bisa ngrancang model sing disesuaikan miturut kabutuhane supaya bisa ngasilake asil produksi sing luwih efektif.

Bahan sing Ditrapake
Cocog kanggo ngolah macem-macem bahan logam lan non-logam, utamane kanggo nandhani kekerasan sing dhuwur, titik leleh dhuwur, lan bahan rapuh.

Industri sing Ditrapake
Akeh ditrapake ing komponen elektronik, peralatan komunikasi, suku cadang mobil lan motor, instrumen lan meter, aeroangkasa, produk perang, perangkat keras lan mesin, peralatan sanitasi, obat-obatan, panganan lan omben-omben, kosmetik, pengemasan obat-obatan, alat medis, energi surya, kerajinan tangan lan liya-liyane.

Fitur Sistem Tandha Laser Serat

1. Presisi Tinggi Re-posisi presisi yaiku 0,001mm.
2. Sistem pemindaian laser kanthi kualitas dhuwur nggawe kacepetan menehi tandha nganti 7000mm / s.
3. CD vedio Pangoperasian Gampang, ora ana masalah.
4. 100.000+ jam urip laser, nyuda biaya lan downtime produksi.
5. Ora bisa nganggo lan pangopènan minimal mbantu nyuda biaya operasi.
6. Pendinginan Udara Ngadopsi pendinginan udara, efek pendinginan sing apik banget tinimbang cara pendinginan liyane.
7. Hemat energi: Ukuran cilik & konsumsi daya sithik, kabeh konsumsi daya kurang saka 500W
8. Piranti Lunak Kuat lan kompatibel karo file Coreldraw, AutoCAD lan piranti lunak liyane. Dhukungan PLT, PCX, DXF, BMP, lsp.

Model

HT-20W 30W 50W 60W 70W 80W 100W Mesin tertutup Fiber Laser Markup

Konfigurasi Utama

EZCAD Controller & Software (asli)
Meja kerja aluminium berkualitas tinggi
Double Red Dot kanggo Ngatur fokus
Ngalih Kaki
Ukuran kerja: 100mm * 100mm / pilihan 50 × 50 mm, 70 × 70 mm, 170 × 170 mm, 200 × 200 mm, 300 × 300mm
Daya Laser: 20W 30W 50W 60W 70W 80W 100W
Sumber laser: MAX / Raycus / JPT
100% tutup mesin aluminium
Kepala lan lensa pemindaian kualitas tinggi
Awak mesin laser sing stabil

Parameter rinci

Area Kerja sing Efektif 100 * 100mm
Daya Laser 20W 30W 50W 60W 70W 80W 100W
Meja kerja Meja kerja aluminium berkualitas tinggi
Dawane Gelombang 1064nm
Frekuensi Laser Raycus 20 ~ 100KHz JPT 10-600khz
Sistem Komputer WINDOWS XP / Win7 / 8/10 10 / 64bits (Mac ora bisa)
Watak Minimal 0,15mm
Jembar Linear Minimal 0,01mm
Cara adhem Pendinginan Udara
Kacepetan Tandha Maxi 7000mm / s
Transfer Data Transmisi USB2.0
Sistem Kontrol EZCAD Kontrol Offline
Format Grafis Didhukung AI, PLT, DXF, BMP, DST, DWG, LAS, DXP
Piranti Lunak Compatiable CorelDraw, AutoCAD, Adobe Illustrator, Cadian
Total Daya 500W (AC220V 50Hz / AC110V 50Hz)
bobote 78KGS
Tegangan Makarya AC220V 50Hz / AC110V 50Hz
ukuran 800 * 900 * 500mm

Komponen Utama Mesin Marking

Gambar Sample


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita