Sugeng rawuh ing situs web!

Mesin Tandha Serat Bentuk Genggem

Katrangan singkat:

Mesin tandha laser serat bisa digunakake kanthi aplikasi tandha logam, kayata Emas, Perak, Baja tahan karat, Kuningan, tembaga, titanium, Aluminium, keramik , Baja, Wesi lsp, lan uga bisa menehi tandha ing pirang-pirang bahan non-logam, kayata ABS, Nylon, PES, PVC, Makrolon.


Detail Produk

Tag Produk

Konfigurasi Utama

Mesin panandha laser kalebu serat laser marking machine, laser laser marking machine UV laser marking machine lan liya-liyane. Serat biasane disenengi lan digunakake luwih akeh.
Prinsip dhasar target laser yaiku, dening generator laser kanggo ngasilake sinar laser kanthi berturut-turut, sawise fokus materi efek laser, bahan permukaan saiki dipasang, gasifikasi, sanajan liwat kontrol jalur laser ing permukaan material, mbentuk kabutuhan kanthi tag.
Karakteristik target laser yaiku proses kontak, bisa uga ana ing ukiran permukaan sing cacat, artefak duwe stres internal, deformasi lan cocog kanggo logam, plastik, kaca, keramik, kayu, kulit lan bahan liyane.
Laser bisa meh kabeh bagean (kayata piston, dering piston, katup, kursi katup, alat hardware, barang kebersihan, komponen elektronik, lsp) kanggo menehi tandha, lan tahan tahan nyandhang, gampang diwujudake teknologi produksi otomatisasi, deformasi cilik ditandhani bagean.
Tandha mesin laser kanthi cara mindhai, sinar laser kedadeyan ing rong kaca kasebut, pangilon sing didhukung nganggo motor pemindaian dikontrol komputer ing sadawane rotasi sumbu X, Y, sawise fokus sinar laser dadi spidol karya, mula mbentuk tilas saka spidol laser

Fitur Sistem Tandha Laser Serat

1. Presisi Tinggi Re-posisi presisi yaiku 0,001mm.
2. Sistem pemindaian laser kanthi kualitas dhuwur nggawe kacepetan menehi tandha nganti 7000mm / s.
3. CD vedio Pangoperasian Gampang, ora ana masalah.
4. 100.000+ jam urip laser, nyuda biaya lan downtime produksi.
5. Ora bisa nganggo lan pangopènan minimal mbantu nyuda biaya operasi.
6. Pendinginan Udara Ngadopsi pendinginan udara, efek pendinginan sing apik banget tinimbang cara pendinginan liyane.
7. Ngirit energi, Ukuran cilik & konsumsi daya sithik, kabeh konsumsi daya kurang saka 500W
8. Piranti Lunak Kuat lan kompatibel karo file Coreldraw, AutoCAD lan piranti lunak liyane. Dhukungan PLT, PCX, DXF, BMP, lsp.

Model

HT-20W 30W 50W 60W 70W 80W 100W bentuk genggem

Konfigurasi Utama

EZCAD Controller & Software (asli)
Meja kerja aluminium berkualitas tinggi
Double Red Dot kanggo Ngatur fokus
Ngalih Kaki
Ukuran kerja: 100mm * 100mm / pilihan 50 × 50 mm, 70 × 70 mm, 170 × 170 mm, 200 × 200 mm, 300 × 300mm
Daya Laser: 20W 30W 50W 60W 70W 80W 100W
Sumber laser: MAX / Raycus / JPT
100% tutup mesin aluminium
sirah lan lensa pemindaian kualitas tinggi
awak mesin laser stabil

Bagéan liyane:
manual pangguna / piranti lunak / kertu garansi / dhaptar kemasan / alat / saklar sikil / piring fix / kabel listrik / kabel USB / kacamata keamanan ...) lan siji lensa ukuran ekstra (sampeyan bisa milih saka 70 * 70mm 100 * 100mm 200 * 200mm 300 * 300mm) gratis

Parameter rinci

Area Kerja sing Efektif 100 * 100mm
Daya Laser 20W 30W 50W 60W 70W 80W 100W
Meja kerja Meja kerja aluminium berkualitas tinggi
Dawane Gelombang 1064nm
Frekuensi Laser Raycus 20 ~ 100KHz JPT 10-600khz
Sistem Komputer WINDOWS XP / Win7 / 8/10 10 / 64bits (Mac ora bisa)
Watak Minimal 0,15mm
Jembar Linear Minimal 0,01mm
Cara adhem Pendinginan Udara
Kacepetan Tandha Maxi 7000mm / s
Transfer Data: Transmisi USB2.0
Sistem Kontrol EZCAD Kontrol Offline
Format Grafis Didhukung: AI, PLT, DXF, BMP, DST, DWG, LAS, DXP
Piranti Lunak Compatiable CorelDraw, AutoCAD, Adobe Illustrator, Cadian
Total Daya 500W
Tegangan Makarya AC220V 50Hz / AC110V 50Hz

Mesin tandha laser serat wis digunakake kanthi macem-macem aplikasi, bisa menehi tandha logo, tembung, merek, tanggal, Nomer seri, nomer batch, tandha, gambar, foto, kode QR lsp ing bahan logam (kayata stainless steel, paduan, logam piring, aluminium, perak, emas lsp) lan bahan non-logam (kaya plastik: plastik rekayasa lan plastik keras, lsp. Digunakake ing komponen elektronik sirkuit integral, komunikasi seluler, instrumen presisi, jam tangan lan jam, keyboard komputer, aksesoris, suku cadang mobil, tombol plastik, alat kelengkapan pipa, peralatan kebersihan, pipa pvc, peralatan medis, botol kemasan, baterai, kerajinan lsp)

Parameter rinci

Aksesoris Mesin


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita