Sugeng rawuh ing situs web!

HT-1325 CO2 Mesin Ukiran lan Mesin Nglereni Laser

Katrangan singkat:

Ing HT-1325 mesin pemotong laser, kanthi permukaan kerja 2500 × 1300mm, ngidini nglereni lan ngukir format gedhe nganti kekandelan 30 mm. Utamane kanggo nglereniKain, kulit, wol, plexiglass, produk kayu akrilik, plastik, karet marmer lan bahan non-logam liyane. Mesin iki cocog kanggo profesional pangguna kanggo nglereni kinerja sandhangan, kulit, mbentuk sepatu kulit, dekorasi pariwara, sulaman komputerisasi, hadiah seni, pemotongan template lan industri liyane.


Detail Produk

Tag Produk

Video Produk

Parameter rinci

Area Kerja (X, Y, Z) 2500 × 1300 × 40 mm
Tabung Kaca Laser CO2 100w 130w 150w 180w
Seumur hidup tabung laser CO2 nganti 10.000 h
Pendinginan tabung laser pendinginan banyu kanthi sensor aliran banyu kanggo nglindhungi tabung
CW5200
Ukuran mesin (L × W × H) 3500 × 1840 × 1100 mm
Bobot mesin 800 kg
Suhu lingkungan operasi 5 ° C - 35 ° C
Meja kerja glathi madu lan aluminium
Lensa fokus diameter 20mm fokus 2.0˝, 1,5˝ opsional & 2.5˝
Maks. Kacepetan ngukir / Kacepetan nglereni 0 nindakake 40000 mm / menit, 24000 mm / menit
Resolusi <1000 dpi
Akurasi <0,01 mm
Min ukuran ukiran aksara 1,5 × 1,5 mm, tandha 2 × 2 mm
Nglereni kekandelan nganti 30 mm (gumantung saka bahan)
Antarmuka komputer Sambungan USB, Ethernet, tombol USB, memori dhewe nganti 100 program (128 M)
Kontroler / Piranti Lunak Ruida RD Works / RDCam V8 (LightBurn opsional)
Format grafis didhukung BMP, GIF, JPEG, PCX, TGA, TIFF, PLT, CDR, DMG, DXF, PAT, CDT, CLK, DEX, CSL, CMX, AI, WPG, WMF, EMF, CGM, SVG, SVGZ, PCT, FMV, GEM, CMX
Sistem operasi Windows / XP / Vista / Win7 / Win8 / Win10
Kompatibel karo CorelDraw, AutoCAD, Photoshop
Tegangan operasi AC230 +/- 10% 50 Hz
Sistem Exhausting 3 pcs kipas knalpot 550W 840m3 / jam
Air assist kompresor udara bisu DPS 0,75 / 4
Rel pandhuan Rel Linear Hiwin 20
Barang liyane sing kalebu Titik abang
Barang opsional meja conveyor, piranti panganan, pipa sing lemes ing jembatan, honeycomb

Ukiran laser lan mesin pemotong bisa menehi tandha meh kabeh jinis bahan tanpa logam lan logam sing dilapisi, kayata Kayu / MDF / Akrilik / Karet / Kain / Kulit / plastik / PVC ... bisa ngukir kode bar, kode dimensi , layang, nomer seri lan foto. kita duwe ukuran sing beda kanggo mesin iki, kayata 300 * 200mm 200 * 400mm 300 * 500mm 400 * 600mm 500 * 700mm 600 * 900mm 1300 * 900mm 1300 * 2500mm.

Gambar Sampel


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita