Sugeng rawuh ing situs web!

HT-1325 CO2 Mesin Nglereni Laser Campuran

Katrangan singkat:

Ing HT-1325 mesin pemotong laser, kanthi permukaan kerja 2500 × 1300mm, iki mesin pemotong nganggo tabung laser 300w CO2 lan kepala khusus bisa dipilih sing ngidini nglereni wesi ireng nganti 4mm kanthi ditambah oksigen.


Detail Produk

Tag Produk

Konfigurasi Utama

Mesin Nglereni / Ukiran Laser HT-1325 kanthi tabung laser 300W SLW, pasokan listrik 300W, motor servo merek Leadshine lan pembalap, pandhuan lan blok linier merek PMI 20, Meja kerja tetep, Meja pisau aluminium Kaca-kaca lan lensa impor, mesin ketebalan 2.0mm casing, 012 pompa Udara, chiller banyu CW6000 * 1 1100W kipas knalpot daya tinggi * 3
1. Model: Mesin Ukiran / Cutting Laser HT-1325
2. Bahan sing Ditrapake
Kain, kulit, wol, plexiglass, produk kayu akrilik, plastik, marmer karet ... lsp lan baja Karbon lan baja tahan karat.
3. Industri sing Ditrapake
Mesin iki cocog kanggo pangguna profesional kanggo motong kinerja sandhangan, kulit, mbentuk sepatu kulit, dekorasi pariwara, sulaman komputerisasi, hadiah seni, pemotongan template, logam tipis lan industri liyane.

Video Produk

Parameter rinci

Area Kerja (X, Y, Z) 2500 × 1300 × 40 mm
Tabung Kaca Laser CO2 180W / 300W
Seumur hidup tabung laser CO2 nganti 10.000 h
Pendinginan tabung laser pendinginan banyu kanthi sensor aliran banyu kanggo nglindhungi tabung
CW5200
Ukuran mesin (L × W × H) 3500 × 1840 × 1100 mm
Bobot mesin 800 kg
Suhu lingkungan operasi 5 ° C - 35 ° C
Meja kerja glathi madu lan aluminium
Lensa fokus diameter 20mm fokus 2.0˝, 1,5˝ opsional & 2.5˝
Maks. Kacepetan ngukir / Kacepetan nglereni 0 nindakake 40000 mm / menit, 24000 mm / menit
Resolusi <1000 dpi
Akurasi <0,01 mm
Min ukuran ukiran aksara 1,5 × 1,5 mm, tandha 2 × 2 mm
Nglereni kekandelan nganti 4 mm (gumantung saka bahan)
Antarmuka komputer Sambungan USB, Ethernet, tombol USB, memori dhewe nganti 100 program (128 M)
Kontroler / Piranti Lunak Ruida RD Works / RDCam V8 (LightBurn opsional)
Format grafis didhukung BMP, GIF, JPEG, PCX, TGA, TIFF, PLT, CDR, DMG, DXF, PAT, CDT, CLK, DEX, CSL, CMX, AI, WPG, WMF, EMF, CGM, SVG, SVGZ, PCT, FMV, GEM, CMX
Sistem operasi Windows / XP / Vista / Win7 / Win8 / Win10
Kompatibel karo CorelDraw, AutoCAD, Photoshop
Tegangan operasi AC230 +/- 10% 50 Hz
Sistem Exhausting 3 pcs kipas knalpot 550W 840m3 / jam
Air assist kompresor udara bisu DPS 0,75 / 4
Rel pandhuan Rel Linear Hiwin 20
Barang liyane sing kalebu Titik abang
Barang opsional meja conveyor, piranti panganan, pipa sing lemes ing jembatan, honeycomb

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita