Sugeng rawuh ing situs web!

HT-1390 CO2 engraving laser lan mesin nglereni

Katrangan singkat:

Mesin ngukir lan nglereni laser HT-1390, permukaan kerja 1300 × 900mm, dibedakake kanthi fleksibilitas amarga sampeyan bisa ngukir lan ngethok, lan sampeyan uga bakal ngejut sampeyan kanthi kemungkinan ngukir obyek sing dhuwur banget lan gedhe amarga tabel sing dibangun kanthi inovatif. Mesin kasebut cocog kanggo dipotong lan uga kanggo ngukir kayata prangko (ing sumber 75w, 90w), ubin, potret ukiran, nggawe jam tangan, liontin, bisa ukir ing gelas, botol, pena lan macem-macem kemasan, nglereni kaca akrilik lan sapanunggalane. Iki dibedakake karo kepala sing dirancang khusus sing ngidini nglereni meh tanpa kobong. Sampeyan bisa nggunakake 4 lensa beda ing endhas inovatif (dawa fokus 38.1mm, 50.80mm, 63.5mm, 101.6mm). Mesin kasebut minangka pilihan sing apik banget kanggo pamula lan profesional sing pengin mesin laser sing bisa dipercaya kanthi rega sing larang.


Detail Produk

Tag Produk

Konfigurasi Utama

Piranti kasebut nggunakake sumber laser tabung kaca CO2 domestik, bisa ngethok lan ngukir permukaan bahan non-logam kanthi tembung, angka, merek dagang, lan grafis vektor liyane, nomer seri, nomer batch, spesifikasi lan label produk liyane ing Cina
Bisa entuk grafis, teks, campuran digital lan rampung sepisan;
kanggo mujudake grafis, parameter lan angka tambahan kanthi terus-terusan
Konsep desain profesional, lan bisa disesuaikan kanggo macem-macem industri, kanthi struktur sing cukup, tampilan elegan lan praktis.
Profil casting cetakan presisi tinggi kasusun saka kekuatan dhuwur, stabilitas struktur mekanik sing dhuwur, CNC mlaku kanthi lancar, kacepetan dhuwur lan presisi tinggi, awak liwat konsep desain, gampang dipangan, cocog kanggo ngolah bahan kerja tanpa wates.
 Konsep desain sing stabil lan sampurna, dilengkapi sistem pendinginan industri canggih, kanthi fungsi proteksi otomatis alarm banyu; ningkatake stabilitas lan keamanan kerja sing terus-terusan. Debu sing sampurna, desain pencegahan polusi, nambah stabilitas kabeh mesin.
Kanthi desain jalur cahya penerbangan, struktur unik, penyimpangan dalan cahya, stabilitas dhuwur, gampang nyetel lan liya-liyane.
Kontrol DSP: Unit kontrol host PCI PCI adhedhasar PC, nggunakake chip kontrol DSP-TMS320, XC2S300 sing misuwur ing jagad, katrampilan anti-gangguan sing luwih cepet, luwih stabil lan kuwat. Pangguna bisa milih sistem kontrol offline lan Flash Disk (u disk) sistem kontrol offline.
Pasokan listrik laser efisiensi tinggi kanthi otomatis: Kanthi mode switch voltase dhuwur anyar, teknologi kontrol master PWM, kinerja sing luwih stabil.

Video Produk

Parameter rinci

Area Kerja (X, Y, Z) - Kabeh lawang ditutup 1300 × 900 × 280 mm
Area Kerja (X, Y, Z) - Kabeh lawang mbukak 1300 × ∞ × 30 mm
Tabung Kaca Laser CO2 100W / 130W / 150W
Seumur hidup tabung laser CO2 nganti 10.000 h
Pendinginan tabung laser pendinginan banyu kanthi sensor aliran banyu kanggo nglindhungi tabung
chiller industri CW 5000/5200
Ukuran mesin (L × W × H) 1900 * 1450 * 1230mm / 1780 * 1330 * 1030mm
Bobot mesin 380 kg / 450 kg
Suhu lingkungan operasi 5 ° C - 35 ° C
Meja kerja tabel sing bisa diatur kanthi otomatis nganti 280 mm / 400 mm
glathi madu lan aluminium
Lensa fokus diameter 20mm fokus 2.0˝, 1,5˝ opsional & 2.5˝
Maks. Kacepetan ngukir / Kacepetan nglereni 0 nindakake 40000 mm / menit, 15000 mm / menit
Resolusi <1000 dpi
Akurasi <0,01 mm
Min ukuran ukiran 1 × 1 mm
Nglereni kekandelan nganti 25 mm (gumantung saka bahan)
Antarmuka komputer Sambungan USB, Ethernet, tombol USB, memori dhewe nganti 100 program (128 M)
Kontroler / Piranti Lunak Ruida RD Works / RDCam V8 (LightBurn opsional)
Format grafis didhukung BMP, GIF, JPEG, PCX, TGA, TIFF, PLT, CDR, DMG, DXF, PAT, CDT, CLK, DEX, CSL, CMX, AI, WPG, WMF, EMF, CGM, SVG, SVGZ, PCT, FMV, GEM, CMX
Sistem operasi Windows / XP / Vista / Win7 / Win8 / Win10
Kompatibel karo CorelDraw, AutoCAD, Photoshop
Tegangan operasi AC230 +/- 10% 50 Hz
Sistem Exhausting kipas knalpot 550W 840m3 / jam
Air assist kompresor udara ACO012
Rel pandhuan rel linear Hiwin
Barang liyane sing kalebu titik abang, autofokus, ampermeter, relay wektu kanggo sistem exhausting on / off
Barang opsional piranti Rotary, kipas knalpot utawa sistem ekstraksi kukus sing kuwat, kompresor udara sing luwih kuat

Ukiran laser lan mesin pemotong bisa menehi tandha meh kabeh jinis bahan tanpa logam lan logam sing dilapisi, kayata Kayu / MDF / Akrilik / Karet / Kain / Kulit / plastik / PVC ... bisa ngukir kode bar, kode dimensi , layang, nomer seri lan foto. kita duwe ukuran sing beda kanggo mesin iki, kayata 300 * 200mm 200 * 400mm 300 * 500mm 400 * 600mm 500 * 700mm 600 * 900mm 1300 * 900mm 1300 * 2500mm.

Gambar Sampel


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita