Sugeng rawuh ing situs web!

HT-1390 CO2 MESIN CUTTING LASER ENGRAVING Laser

Katrangan singkat:

Mesin engraving laser HT-1390 co2 umume digunakake kanggo ngukir macem-macem jinis bahan non-logam, kayata akrilik, produk pring, kain, plastik, marmer, kacamata, alas, PVC, pengukir laser CO2 bisa ngolah produk plexiglas, tampilan akrilik lensa panel, ukiran kayu, kembang perkutane kayu, produk pariwara, karakter kristal, kothak pengepakan, mode


Detail Produk

Tag Produk

Konfigurasi Utama

Mesin pemotong laser serat bisa nglereni sebagian besar lembaran logam, utamane tabel ijol-ijolan kasebut bisa ngirit luwih saka 50% ruang lan biaya dibandhingake karo wong liya, Sanalika, bisa nggayuh presisi lan efisiensi pemotongan sing luwih dhuwur. Gampang kanggo pangguna kanggo operate lan njaga. Sanalika, proses perakitan sing ketat njamin operasi mesin sing stabil kanthi presisi tinggi. Mesin nglereni laser serat optik nyedhiyakake pangguna kanthi kemampuan nglereni lan efisiensi aksesoris kelas ndhuwur sing diimpor.
Mesin pemotong laser serat meja bisa nglereni sebagian besar lembaran logam, utamane tabel ijol-ijolan kasebut bisa ngirit luwih saka 50% ruang lan biaya dibandhingake karo wong liya, Sanalika, bisa nggayuh presisi lan efisiensi pemotongan sing luwih dhuwur. Gampang kanggo pangguna kanggo operate lan njaga. Sanalika, proses perakitan sing ketat njamin operasi mesin sing stabil kanthi presisi tinggi. Mesin nglereni laser serat optik nyedhiyakake pangguna kanthi kemampuan nglereni lan efisiensi aksesoris kelas ndhuwur sing diimpor.
1. Tabung laser: tabung EFR, tabung RECI
2. Sistem kontrol DDR 6442/6445 DSP
3. Pendinginan banyu
4. Lampu abang titik
5. Meja sikat rambut lan meja piso Aluminium (kalorone)
6. Tabel kerja Up-down Motorized
7. Fokus otomatis
8. Rotary (opsional)
9. Kacamata Aman (opsional)
10. Rel pandhuan asli saka Taiwan
11.S & merek Water chillier CW5200 * 1 pcs
12.750W kipas knalpot * 1 pcs

Video Produk

Parameter rinci

Area Kerja sing Efektif 1300MM * 900MM
Daya Laser Kita njamin tubef utawa setaun, ana masalah kualitas ing babar pisan, Kita bakal ngirim sampeyan kanthi gratis lan kita kudu mbayar biaya udhara
Jinis laser Tabung laser CO2 kaca
Sistem Kontrol Ruida Mainboard
Ngirim Bagian Sabuk Wektu
HIWIN Linear Guide Rail - sing paling apik digawe ing Taiwan
Jinis drive LeadShine 3-ph Stepper Driver lan Motor - sing paling apik digawe ing China
Piranti Lunak / Controller Default Kontrol LaserCutEngrave / DSP saka LeadShine
Ukiran Max / Kacepetan nglereni 0-1000mm / s 0-600mm / s
Akurasi Posisi ≤0.01mm
Maks. Mbentuk Watake Inggris 1.5 * 1.5mm
Pasokan Daya 110V AS PLUG
Piranti Lunak Didhukung ArtCut, CorelDraw, PhotoShop, AutoCAD
 Format Grafis Didhukung PLT, DXF, BMP, JPG, GIF, PGN, TIF lan liya-liyane
Tabel Pakaryan (DEFAULT) Meja munggah-mudhun piso sing kasedhiya madu lan aluminium
Suhu Operasi 0 ℃ -45 ℃
Ukuran / bobot paket 2000 * 1590 * 1280mm / 1880 * 1465 * 1085mm
Wektu pangiriman 7 dina sawise entuk pambayaran
Ketentuan pambayaran T / T, serikat barat, Paypal

Gambar Sampel


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita