Sugeng rawuh ing situs web!

HT-3W 5W 10W UV Laser Marking Machine

Katrangan singkat:

Mesin tandha laser UV utamane adhedhasar balok laser daya rendah unik, utamane cocog kanggo pasar pamrosesan ultra-apik.
Cocog banget kanggo macem-macem bahan kayata kosmetik, obat-obatan, panganan lan tandha kemasan permukaan bahan molekul-makro liyane. Efek menehi tandha apik, bening lan kuwat, lan luwih apik tinimbang kode jet ink, ora ana polusi.


Detail Produk

Tag Produk

Fitur Mesin

1. Kualitas balok dhuwur, papane sithik banget, lan bisa ditandhani kanthi presisi tinggi.
2. Mesin laser laser menehi pengaruh termal sing cilik banget, ora bakal ngasilake efek termal, ora bakal ngasilake masalah pembakaran material; iku efek pangolahan sing apik, lan macem-macem bahan sing ditrapake.
3. Nggunakake galvanometer kecepatan tinggi, presisi pemrosesan dhuwur, kacepetan menehi tandha cepet lan kinerja stabil.
4. Antarmuka piranti lunak dadi manusiawi, operasine gampang lan gampang dipelajari, lan fungsi panyuntingan kuat.
5. Dhukungan barcode umum lan menehi tandha kode QR.
6. Kacepetan tandha kanthi cepet lan efisiensi dhuwur
7. Kinerja stabil, ukuran cilik, konsumsi daya sithik.

Video Produk

Parameter rinci

Area Kerja sing Efektif 100 * 100mm
Daya Laser 3W / 5w / 10w
Meja kerja Meja kerja aluminium berkualitas tinggi
Dawane Gelombang 355nm
Frekuensi Laser 20-150KHz
Sistem Komputer WINDOWS XP / Win7 / 8/10 10 / 64bits
Watak Minimal 0,15mm
Jembar Linear Minimal 0,01mm
Cara adhem Cooling AIR S&A CWUL-05
Kacepetan Tandha Maxi 8000mm / s
Transfer Data Transmisi USB2.0
Sistem Kontrol EZCAD Kontrol Offline
Format Grafis Didhukung PLT, DXP, STL
Piranti Lunak Compatiable CorelDraw, AutoCAD, Adobe Illustrator, Cadian
Tegangan Input 110V-240V / 50-60Hz
Cara Cooling S&A Pendingin banyu
Konsumsi Daya Lengkap ≤1500W
Bobot Paket 90KG
ukuran 850 * 650 * 950mm lan 700 * 730 * 580mm

Bedane Mesin Marking Laser Liyane

1. Panjang gelombang laser UV mung 355 nm, dene serat 1064 nm lan CO2 10,64 μm. Nalika dawane gelombang luwih cekak, kacang laser luwih cilik lan luwih tepat, lan zona sing kena Panas uga digawe luwih cilik, sing nggawe tandha akurat lan apik.
2. Mesin laser marking laser lan mesin laser marking minangka metode tandha fisik, nanging mesin laser laser minangka cara ngolah kimia, utamane kanthi reaksi fotokimia. Bedane yaiku cara ngolah fisik utamane seneng ing permukaan bahan, dene kanthi cara ngolah kimia, laser bisa mlaku ing njero materi.
3. Mesin serat laser biasane digunakake ing bahan logam. Amarga panas sing digawe dening sinar kasebut, mula ora cocog kanggo menehi tandha bahan khusus presisi tinggi. Mesin panandha laser UV cocog banget kanggo pasar mewah sing butuh proses sing apik banget, kayata menehi kosmetik, obat-obatan lan paket liyane kanthi bahan polimer.

Aplikasi

Iki digunakake digunakake kanggo menehi tandha ing Kosmetik, ponsel, farmasi, kemasan panganan, logam, kaca, plastik, bahan polimer, bahan konstruksi, bahan ABS khusus, papan PCB fleksibel, tombol plastik, mikropon wafer silikon, komponen elektronik, peralatan komunikasi, Gelas LCD.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita