Sugeng rawuh ing situs web!

Mesin Nglereni Ukiran Laser HT-460

Katrangan singkat:

Ing HT-460 engraving laser lan mesin nglereni, kanthi lumahing 400 × 600mm minangka pilihan saka mesin laser sing bakal ngujo karo ukuran pangolahan lan regane murah. Cocog kanggo ngukir lan nglereni. Minangka pilihan sing apik banget kanggo para pamula sing umume butuh ngukir lan nglereni sok-sok.


Detail Produk

Tag Produk

Konfigurasi Utama

Kekuwatan laser W2 (90-100W)
Piranti sensor banyu
Ukuran kerja: 400 * 600mm
Ruida Controller & Software
Meja kerja munggah lan mudhun bermotor
Chiller banyu CW5200
Lampiran Rotary, fokus otomatis, mburi ngarep mbukak
Motor langkah merek Leadshine

Video Produk

Parameter rinci

Area Kerja (X, Y, Z) - Kabeh lawang ditutup 600 × 400 × 200 mm
Area Kerja (X, Y, Z) - Kabeh lawang mbukak 600 × ∞ × 20 mm
Tabung Kaca Laser CO2 50W / 60W / 80W / 100W
Seumur hidup tabung laser CO2 nganti 3.000 jam / nganti 4.000 jam
Pendinginan tabung laser pendinginan banyu kanthi sensor aliran banyu kanggo nglindhungi tabung
  chiller industri CW 3000 / CW5200
Ukuran mesin (L × W × H) 1450 × 780 × 570 mm / 1550 × 910 × 8000 mm
Bobot mesin 80 kg / 180 kg
Suhu lingkungan operasi 5 ° C - 35 ° C
Meja kerja luwes listrik nganti 200 mm
  glathi madu lan aluminium
Lensa fokus diameter 20mm fokus 2.0˝, 1,5˝ opsional & 2.5˝
Maks. Kacepetan ngukir / Kacepetan nglereni 0 nindakake 40000 mm / menit, 15000 mm / menit
Resolusi <1000 dpi
Akurasi <0,01 mm
Min ukuran ukiran 1 × 1 mm
Nglereni kekandelan nganti 15 mm (gumantung saka bahan)
Antarmuka komputer Sambungan USB, Ethernet, tombol USB, memori dhewe nganti 100 program (128 M)
Kontroler / Piranti Lunak Ruida RD Works / RDCam V8 (LightBurn opsional)
Format grafis didhukung BMP, GIF, JPEG, PCX, TGA, TIFF, PLT, CDR, DMG, DXF, PAT, CDT, CLK, DEX, CSL, CMX, AI, WPG, WMF, EMF, CGM, SVG, SVGZ, PCT, FMV, GEM, CMX
Sistem operasi Windows / XP / Vista / Win7 / Win8 / Win10
Kompatibel karo CorelDraw, AutoCAD, Photoshop
Tegangan operasi AC230 +/- 10% 50 Hz / 110V AS
Sistem Exhausting dibangun ing kipas exhaust
Air assist kompresor udara ACO008
Rel pandhuan pandhuan linear persegi ing sumbu X, pandhuan bunder ing sumbu Y
Barang liyane sing kalebu Titik abang
Barang opsional piranti Rotary, chiller banyu CW5000, Sistem ekstraksi Fume, Kompresor udara sing luwih kuwat



Ukiran laser lan mesin pemotong bisa menehi tandha meh kabeh jinis bahan tanpa logam lan logam dilapisi,
kaya Kayu / MDF / Akrilik / Karet / Kain / Kain / Kulit / plastik / PVC ... bisa ngukir kode bar, kode dimensi, huruf, nomer seri lan foto. kita duwe ukuran sing beda kanggo mesin iki, kayata 300 * 200mm 200 * 400mm 300 * 500mm 400 * 600mm 500 * 700mm 600 * 900mm 1300 * 900mm 1300 * 2500mm.

Gambar Sample

22
glass samples.webp
111
phonecase samples

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita