Sugeng rawuh ing situs web!

HT-690 CO2 engraving lan mesin nglereni laser

Katrangan singkat:

Ing HT-690 CO2 mesin nglereni lan nglereni laser, kanthi permukaan kerja 600x900mm, dibedakake kanthi fleksibilitas, amarga sampeyan bisa ngukir lan ngethok, lan sampeyan uga bakal ngejutkan sampeyan kanthi kemungkinan ngukir obyek sing dhuwur banget amarga tabel sing dibangun kanthi inovatif. Mesin kasebut cocog kanggo ngukir lan nglereni obyek kayata prangko, ubin, uga ngrajut potret, nggawe jam tangan, liontin, lan bisa uga diukir ing gelas, botol, pena lan macem-macem kemasan, lan ngethok kaca akrilik lan sing padha. produk Iki dibedakake karo kepala sing dirancang khusus sing ngidini nglereni meh tanpa kobong. Sampeyan bisa nggunakake 4 lensa beda ing endhas inovatif (dawa fokus 38.1mm, 50.80mm, 63.5mm, 101.6mm). Mesin kasebut minangka pilihan sing apik banget kanggo pamula lan profesional sing pengin mesin laser sing bisa dipercaya kanthi rega sing larang.


Detail Produk

Tag Produk

Video Produk

 

Materi

Materi Cut Ngukir
Kayu/ Gabus / Bambu / Veneer / MDF / Kayu Balsa / Kayu Lapis Nggih Nggih
Akrilik /Karet / Plexiglass / Pmma Nggih Nggih
Kaca /Fiberglass Nggih
Logam Dilapisi/ Logam dicet / Aluminium Anodisasi Nggih
Mylar/ Papan Delrin / Matte Nggih Nggih
Kain/ Kain / Tekstil / Garment / Felt / Cotton / lace Nggih Nggih
Kulit/ Kulit babi / Kulit sapi / Kulit wedhus Nggih Nggih
Keramik/ Marmer / Genteng Nggih
Plastik Nggih Nggih
Melamin Nggih     Nggih
Kertas/ Kardus / Papan Press / Chipboard Nggih Nggih
Papan organik/ Piring warna dobel Nggih Nggih
Corian Nggih     Nggih

Parameter rinci

Area Kerja (X, Y, Z) - Kabeh lawang ditutup 900 × 600 × 280 mm
Area Kerja (X, Y, Z) - Kabeh lawang mbukak 900 × ∞ × 300 mm
Tabung Kaca Laser CO2 80W / 100W
Seumur hidup tabung laser CO2 nganti 10.000 h
Pendinginan tabung laser pendinginan banyu kanthi sensor aliran banyu kanggo nglindhungi tabung, chiller industri CW 5000
Ukuran mesin (L × W × H) 1450 × 1020 × 1110 mm / 1650 × 1020 × 1110 mm
Bobot mesin 260 kg / 280 kg
Suhu lingkungan operasi 5 ° C - 35 ° C
Meja kerja tabel sing bisa diatur kanthi otomatis nganti 280 mm / 400 mm
glathi madu lan aluminium
Lensa fokus diameter 20mm fokus 2.0˝, 1,5˝ opsional & 2.5˝
Maks. Kacepetan ngukir / Kacepetan nglereni 0 nindakake 40000 mm / menit, 15000 mm / menit
Resolusi <1000 dpi
Akurasi <0,01 mm
Min ukuran ukiran 1 × 1 mm
Nglereni kekandelan nganti 20 mm (gumantung saka bahan)
Antarmuka komputer Sambungan USB, Ethernet, tombol USB, memori dhewe nganti 100 program (128 M)
Kontroler / Piranti Lunak Ruida RD Works / RDCam V8 (LightBurn opsional)
Format grafis didhukung BMP, GIF, JPEG, PCX, TGA, TIFF, PLT, CDR, DMG, DXF, PAT, CDT, CLK, DEX,
CSL, CMX, AI, WPG, WMF, EMF, CGM, SVG, SVGZ, PCT, FMV, GEM, CMX
Sistem operasi Windows / XP / Vista / Win7 / Win8 / Win10
Kompatibel karo CorelDraw, AutoCAD, Photoshop
Tegangan operasi AC230 +/- 10% 50 Hz
Sistem Exhausting kipas knalpot 550W 840m3 / jam
Air assist kompresor udara ACO012
Rel pandhuan rel linear Hiwin
Barang liyane sing kalebu titik abang, autofokus, ampermeter, relay wektu kanggo sistem exhausting on / off
Barang opsional piranti Rotary, kipas knalpot utawa sistem ekstraksi kukus sing kuwat,
kompresor udara sing luwih kuat

Gambar Sampel


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita