Sugeng rawuh ing situs web!

Mesin tandha laser MOPA

Katrangan singkat:

Mesin Pembuat Laser Mope dilengkapi sumber laser serat Mope khusus, sing nduweni kabeh fungsi sing ana marker laser serat normal. Lan duwe fungsi khusus sing ora duwe mesin ukiran laser serat normal liyane. Khusus kanggo menehi tandha warna ireng ing bahan logam aluminium Anodized.


Detail Produk

Tag Produk

Konfigurasi Utama

Seri FastMarker F –D (Mopa Fiber Laser Marker) menehi tandha laser kanthi kecepatan tinggi, dirancang kanggo menehi tandha bahan logam lan sawetara bahan non-logam keras kayata bagean plastik, kayata artikel promosi, hadiah lan piring data. Lan perwakilan desain portabel, fleksibel, lan multifungsi; nggawa sampeyan pengalaman pangolahan laser sing beda.

Kauntungan:
• Desain sing terintegrasi banget, ora mung nyuda ukuran mesin, nanging uga njamin area kerja.
• Desain proteksi tertutup kanthi lengkap, piranti protèktif kanthi lawang lan jendhela pengamatan kanthi efektif nyegah radiasi laser lan polusi kumelun sajrone kerja.
• Desain umume cocog karo persyaratan CE.
• Konfigurasi sistem posisi cahya abang dual, fokus cepet lan posisi sing tepat, nambah akurasi lan kacepetan ing papan kerja.
• Dilengkapi sumber serat berkualitas tinggi lan kepala pindai, daya stabil, energi balok sing kuwat lan efisiensi sing dhuwur.
• Piranti lunak multifungsi desain otomatis, kompatibel karo AutoCAD, Coreldraw, Photoshop, lsp.
Model iki bisa digunakake kanggo ngukir bahan logam lan sawetara bahan non-logam, lan kanggo terus nambah bahan anyar sing bisa digunakake ing macem-macem aplikasi. Iki digunakake akeh ing komponen elektronik, komunikasi, suku cadang mobil lan motor d, instrumen lan meter, pangobatan, panganan lan omben-omben, pengemasan obat-obatan lan sapanunggalane.

Utamane digunakake kanggo menehi tandha ireng utawa putih ing aluminium anodized, paduan aluminium, stainless steel lan produk elektroplating plastik tanpa ngrusak permukaan, uga menehi tandha warna ing stainless steel.

Parameter rinci:
Area Kerja sing Efektif 100 * 100mm
Daya Laser 30W / 50W / 60W JPT M7
Meja kerja Meja kerja aluminium berkualitas tinggi
Dawane Gelombang 1064nm
Frekuensi Laser 20 ~ 100KHz
Sistem Komputer WINDOWS XP / Win7 / 8/10 10 / 64bits
Watak Minimal 0,15mm
Jembar Linear Minimal 0,01mm
Cara adhem Pendinginan Udara
Kacepetan Tandha Maxi 7000mm / s
Transfer Data: Transmisi USB2.0
Sistem Kontrol EZCAD Kontrol Offline
Format Grafis Didhukung: AI, PLT, DXF, BMP, DST, DWG, LAS, DXP
Piranti Lunak Compatiable CorelDraw, AutoCAD, Adobe Illustrator, Cadian
Total Daya 500W (AC220V 50Hz / AC110V 50Hz)
Bobot / ukuran Paket 50KG
Ukuran Paket 790mm × 400mm × 760mm

Video Produk

Parameter rinci

Area Kerja sing Efektif 100 * 100mm
Daya Laser 30W / 50W / 60W JPT M7
Meja kerja Meja kerja aluminium berkualitas tinggi
Dawane Gelombang 1064nm
Frekuensi Laser 20 ~ 100KHz
Sistem Komputer WINDOWS XP / Win7 / 8/10 10 / 64bits
Watak Minimal 0,15mm
Jembar Linear Minimal 0,01mm
Cara adhem Pendinginan Udara
Kacepetan Tandha Maxi 7000mm / s
Transfer Data: Transmisi USB2.0
Sistem Kontrol EZCAD Kontrol Offline
Format Grafis Didhukung: AI, PLT, DXF, BMP, DST, DWG, LAS, DXP
Piranti Lunak Compatiable CorelDraw, AutoCAD, Adobe Illustrator, Cadian
Total Daya 500W (AC220V 50Hz / AC110V 50Hz)
Bobot / ukuran Paket 50KG
Ukuran Paket 790mm × 400mm × 760mm
marking machine (4)

Foto mesin

marking machine (3)

Ngalih Kaki

marking machine (7)

Controller (papan JCZ asli)

marking machine (1)

Kepala mindhai

marking machine (8)

Pasokan listrik paling apik

marking machine (5)

Rotary diameteripun 50mm khusus kanggo cincin (opsional)

marking machine (2)

Lensa mindhai

marking machine (6)

Rotary diameteripun 80mm khusus kanggo dering

marking machine (9)

Titik abang kaping pindho (luwih gampang nyetel dawa)

Gambar Sample

Sumber laser 20W JPT MOPA kanthi wektu jangka panjang 100000 jam.
Pemindaian laser SINO-GOLVO kacepetan dhuwur nggawe kacepetan tandha nganti7000mm / s.
Kabel sing ketat lan teratur, nyuda bencana keamanan.
Sistem kontrol EZ-CAD kanthi stabilitas kinerja lan linuwih. Shieldutilizing bagean fungsi kompleks, njamin stabilitas dhuwur.

MOPA laser marking machine

Gambar Sampel

samples 7
samples 5
samples 10
samples 6
samples 1
photobank (4)

Pasar utama

fiber laser marking (2)

Paket lan Pengangkutan

fiber laser marking (1)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita