Sugeng rawuh ing situs web!

Desain anyar HT-690 CO2 engraving lan mesin nglereni laser

Katrangan singkat:

HT-690 CO2 Ukiran Laser Lan Mesin Nglereni nggarap non logam, ABS, kulit, kain, jean, akrilik, tekstil, plastik, kayu, karet, kertas, keramik lan liya-liyane lan bahan logam sing dilapisi.


Detail Produk

Tag Produk

Konfigurasi Utama

Desain tertutup, selaras karo standar CE. Mesin laser nggabungake desain mekanik, prinsip keamanan lan standar kualitas internasional
Sistem pemotongan laser dirancang khusus kanggo proses pemotongan label gulung terus-terusan lan otomatis utawa slitting bahan tekstil gulung.
Pemotong laser nggunakake sistem pangenalan kamera CCD kanthi ruang lingkup tampilan sing gedhe lan efek pangenalan sing apik.
Miturut kabutuhan pangolahan, sampeyan bisa milih fungsi nglereni pangenalan kanthi otomatis lan fungsi nglereni grafis posisi.
Sistem laser ngatasi masalah penyimpangan posisi label distorsi lan distorsi sing disebabake dening ketegangan panganan lan muter gulung. Ngaktifake muter, nglereni, lan muter maneh muter bebarengan, entuk proses kanthi otomatis.
Ruida DSP Controller
Ukuran kerja: 600 * 900mm
Daya laser: Reci, EFR 60W / 80W / 100W / 130W / 150W
Driver Driver Motor lan Motor
Pasokan Daya Laser Berkualitas Tinggi (model DY13)
Meja Aluminium Blade + Meja Kerja Honeycomb (kalorone)
Sekrup werni kualitas paling apik UP / Down Meja Kerja
S&A BRAND CW5200 Industrial Chiller
Lensa Impor (merek IV II, diameter 20mm, dawa fokus 50.8mm
Mirror Impor (diameter 25mm)
550W penggemar kipas
Rotary
110V AS PLUG

Video Produk

Parameter rinci

Daya Laser

EFR / merek Reci, garansi setaun. Yen ana kerusakan amarga masalah kualitas, kita bakal ngirimi sampeyan sing anyar lan bakal dikenani biaya udara

Meja kerja:

Meja Aluminium Blade & Honeycomb kalorone

Pandhuan Rail

HIWIN 18MM Pandhuan RAIL

Driver & Motor

Leadshine Stepper Motor Driver lan Leadshine Stepper Motor

Sistem Komputer

WINDOWS XP / Win7 / Win8 / 10

Werna Mesin

Pilihan

Watak minimal mbentuk

Karakter 2x2mm, Huruf 1x1mm

Input Tegangan

110V AS PLUG

Kacepetan Ngukir Maxi

1000mm / s

Kacepetan Nglereni Maxi

500mm / s

Transfer Data:

Ethernet (10 / 100M), transmisi USB2.0, Flash disk

Sistem Kontrol

DSP RDL6442 Controller / Leetro MPC6525A Controller

Format Grafis Didhukung:

AI, PLT, DXF, BMP, DST, DWG, LAS, DXP

Maks. Konsumsi Daya

1500W

Sensor Nglindhungi Banyu lan Weker

Nggih

Ukuran Mesin

1480 * 1170 * 1040mm

Bobot Mesin

260KG

Gambar Sampel


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita