Sugeng rawuh ing situs web!

Warta

  • What is the difference between fiber laser, uv laser, co2 laser marking machine?

    Apa bedane antara laser serat, laser uv, mesin tandha laser co2?

    Dina iki laser marking machine misuwur banget, digunakake ing macem-macem industri, kayata Komponen Elektronik, Piranti Piranti Kebutuhan, Kabutuhan Saben Dina lsp. Nanging ana sawetara jinis mesin tandha laser lan sawetara wong anyar mesthi ora ragu-ragu: Tipe laser sing kudu dak pilih? Wh ...
    Waca liyane
  • The CO2 laser can mark on a wide range of artificial and natural surfaces

    Laser CO2 bisa ditandhani ing pirang-pirang permukaan buatan lan alami

    Mesin panandha laser CO2 Area menehi 200 * 200mm utawa 300 * 300mm utawa mesin laser laser ukuran luwih gedhe kalebu laser marker laser Co2 lan laser marking laser Co2 sing dinamis. Kalorone bisa dianggep minangka rong teknologi tandha Co2 sing beda. Iki jenis ...
    Waca liyane
  • Bedane mesin ukiran laser CO2 lan mesin laser laser

    Padha: kalorone mesin laser CO2. bahan aplikasi: kalorone mesin bisa digunakake kanggo bahan non-logam, kayata kayu, akrilik, kertas, pring, kaca, kulit, keramik lan liya-liyane. Nanging bedane maneh: bedan pungkasan, mesin ukiran laser co2: telung kaca reflektif, lan siji lensa fokus ...
    Waca liyane
  • What to look for when buying fiber the best fiber laser marking machines.

    Sing kudu digoleki nalika tuku serat mesin serat laser sing paling apik.

    Ukir laser serat uga dikenal minangka mesin ukir laser serat utawa mesin tandha laser serat. Sampeyan bisa nggunakake alat kasebut kanggo kabeh jinis bagean logam, nanging sampeyan uga bisa nggawe tandha lan ukir permanen ing sawetara plastik. Nanging, panggunaan sing paling umum yaiku stainle laser e ...
    Waca liyane
  • Tandha Laser UV kanggo Solusi Plastik lan Kaca

    Mesin panandha laser UV umume digunakake kanggo menehi tandha kaca, pangisi daya, earphone, TFT, LCD, layar plasma, tekstil, keramik tipis, silikon, osilator kristal IC, safir. Iki uga digunakake kanggo menehi tandha ing industri kayata, kemasan obat, kosmetik, polimer kaya kawat, botol, tandha kothak permukaan Descrip ...
    Waca liyane