Sugeng rawuh ing situs web!

Laser CO2 bisa ditandhani ing pirang-pirang permukaan buatan lan alami

Mesin panandha laser CO2 Area menehi 200 * 200mm utawa 300 * 300mm utawa ukuran sing luwih gedhe
Mesin tandha laser Co2 kalebu mesin tandha laser Covo laser lan mesin panandha laser Co2 dinamis. Kalorone bisa dianggep minangka rong teknologi tandha Co2 sing beda. Mesin tandha laser iki digunakake kanthi akeh kanggo menehi tandha bahan non-logam, kayata kertas, kulit, kain, plexiglass, resin, akrilik, wol, karet, keramik, kristal, giok. Uga bisa digunakake ing industri kemasan panganan, kayata panganan, lan kemasan obat, identifikasi produk, lan nomer seri. Sawetara pratandha pariwara uga digawe dening mesin laser laser Co2.

Mesin laser marka laser udakara sepuluh kaping luwih cepet tinimbang mesin ukir laser CO2 konvensional. Asile, bisa nambah efisiensi menehi tandha laser kanthi signifikan. Iki nggawe ideal kanggo menehi tandha lini produksi industri.

Mesin kanthi sistem scanner galvanometer kanthi kecepatan tinggi, kanthi sinar laser sing unggul, sudut divergensi cilik lan struktur laser terintegrasi. Cocog kanggo pangopènan, kinerja stabil, reliabilitas dhuwur lan umur dawa (maksimal 45.000 jam). Piranti kasebut murah kanggo biaya pamrosesan, tanpa dikonsumsi, area tandha gedhe, efisiensi dhuwur.

Industri sing Ditrapake

  • Denim lan nglereni lan ngukir kain liyane
  • Lampu utama
  • Tandha botol
  • Tandha ing plastik
  • Kertu penganten lan undhangan
  • Kemasan medis
  • Kerajinan tangan lan hadiah
  • Tandha akrilik
  • Ukiran kulit lan Eva


Wektu kiriman: Aug-01-2021