Sugeng rawuh ing situs web!

Apa bedane antara laser serat, laser uv, mesin tandha laser co2?

Dina iki laser marking machine misuwur banget, digunakake ing macem-macem industri, kayata Komponen Elektronik, Piranti Piranti Kebutuhan, Kabutuhan Saben Dina lsp. Nanging ana sawetara jinis mesin tandha laser lan sawetara wong anyar mesthi ora ragu-ragu: Tipe laser sing kudu dak pilih? Laser watt apa sing kudu dakpilih? Mangkene sawetara tips babagan pitakon kasebut.


Mesin Tandha Laser Serat (wavlength yaiku 1064nm).
Mesin tandha laser serat apik ing bahan logam, kayata Bahan Baja tahan karat, Kuningan, Aluminium, Baja, Emas, Sliver, Besi lan liya-liyane, lan uga bisa ditandhani ing akeh bahan non-logam, kayata ABS, Nylon, PES, PVC, Makrolon . Nanging ora bisa menehi tandha plastik kanthi langsung (tanpa lapisan), amarga kalori sing akeh banget, mula bahan plastik bakal dibakar.

Mesin Tandha Laser UV (panjang gelombang 355nm).
Laser UV nyedhiyakake titik ukuran cilik lan ambane fokus amba, dawa gelombang laser cendhak ngganggu rantai molekul materi, bisa nyuda deformasi mekanik lan distorsi suhu bahan, yaiku laser adhem, sing biasane digunakake kanggo menehi tandha lan ukiran sing super tepat, cocog banget kanggo panganan, tandha bahan kemasan farmasi, keropos mikro, pamisahan kacepetan dhuwur kanggo kaca, pemotongan wafer grafis kompleks ing bahan silikon, lan liya-liyane. Mesin tandha laser UV bisa menehi tandha meh kabeh bahan, nanging amarga daya laser sampeyan luwih murah, biasane iku 3w / 5w / 10w, ora cocog kanggo akeh karya jerone.

Mesin Marking Laser Co2 (panjang gelombang yaiku 10.6um).
Laser Co2 bisa menehi tandha ing Sebagian gedhe bahan Non-logam kayata keramik, ABS, akrilik, plastik, pring, bahan organik, resin epoksida, kaca, kayu, lan kertas, lsp. Nanging ora bisa menehi tandha ing bahan logam langsung (tanpa nutupi).


Wektu kiriman: Aug-01-2021