Sugeng rawuh ing situs web!

Mesin Tandha Laser Serat bentuk portabel

Katrangan singkat:

Mesin tandha laser serat wis digunakake kanthi macem-macem aplikasi, bisa menehi tandha logo, tembung, merek, tanggal, Nomer seri, nomer batch, tandha, gambar, foto, kode QR lsp ing bahan logam (kayata stainless steel, paduan, logam piring, aluminium, perak, emas lsp) lan bahan non-logam (kayata plastik: plastik rekayasa lan plastik keras, lsp. Digunakake ing komponen elektronik sirkuit integral, komunikasi seluler, instrumen presisi, jam tangan lan jam, keyboard komputer, aksesoris, suku cadang mobil, tombol plastik, perlengkapan pipa, barang kebersihan, pipa pvc, peralatan medis, botol kemasan, baterai, kerajinan lsp.


Detail Produk

Tag Produk

Konfigurasi Utama

Pengukir laser portebel yaiku mesin sing digunakake ing akeh industri manufaktur kanggo menehi tandha plastik lan logam. Iki mesin sing pangguna-pangguna, ditrapake ing macem-macem proyek tandha. Nanging, sawetara wong ora ngerti kepiye fungsine lan cara ngoperasikake.
Kanggo pertempuran iki, kita nggawe pandhuan babagan nggunakake laser engraver portebel. Pandhuan iki bakal ngrembug babagan proses ukir laser, fitur mesin ukir laser portebel, lan cara milih sing bener. Seneng!
Tandha laser kalebu nggunakake mesin tandha laser portebel ngisor kanggo nggawe tandha kontras dhuwur ing materi. Beda karo etsa laser lan engraving laser, ora bakal ngowahi kondhisi bahan kasebut. Iki mung nyebabake perubahan warna bahan liwat oksidasi sing menehi tandha dhewe.
Ukiran laser, menehi tandha, lan ngukir bisa ngasilake gambar ing macem-macem bahan kanthi nggunakake sinar laser. Nanging, bedane antara telu yaiku ing produksi tandha. Ukiran laser mbusak bagean saka bahan. Etsa laser ngowahi lapisan ndhuwur bahan kasebut. Tandha laser nyebabake nggawe gambar ing bahan tanpa nyopot utawa ngowahi bahan kasebut.

Fitur Sistem Tandha Laser Serat

1. Presisi Tinggi Re-posisi presisi yaiku 0,001mm.
2. Sistem pemindaian laser kanthi kualitas dhuwur nggawe kacepetan menehi tandha nganti 7000mm / s.
3. CD vedio Pangoperasian Gampang, ora ana masalah.
4. 100.000+ jam urip laser, nyuda biaya lan downtime produksi.
5. Ora bisa nganggo lan pangopènan minimal mbantu nyuda biaya operasi.
6. Pendinginan Udara Ngadopsi pendinginan udara, efek pendinginan sing apik banget tinimbang cara pendinginan liyane.
7. Ngirit energi: Ukuran cilik & konsumsi daya sithik, kabeh konsumsi daya kurang saka 500W
8. Piranti Lunak Kuat lan kompatibel karo file Coreldraw, AutoCAD lan piranti lunak liyane. Dhukungan
PLT, PCX, DXF, BMP, lsp

Model

HT-20W 30W 50W 60W 70W 80W 100W Mesin Portable Fiber Laser Marking

Konfigurasi Utama

EZCAD Controller & Software (asli)
Meja kerja aluminium berkualitas tinggi
Double Red Dot kanggo Ngatur fokus
Ngalih Kaki
Ukuran kerja: 100mm * 100mm / pilihan 50 × 50 mm, 70 × 70 mm, 170 × 170 mm, 200 × 200 mm, 300 × 300mm
Daya Laser: 20W 30W 50W 60W 70W 80W 100W
Sumber laser: MAX / Raycus / JPT
100% tutup mesin aluminium
sirah lan lensa pemindaian kualitas tinggi
awak mesin laser stabil

Bagéan liyane:
manual pangguna / piranti lunak / kertu garansi / dhaptar kemasan / alat / saklar sikil / piring fix / kabel listrik / kabel USB / kacamata keamanan ...) lan siji lensa ukuran ekstra (sampeyan bisa milih saka 70 * 70mm 100 * 100mm 200 * 200mm 300 * 300mm) gratis

Video Produk

Parameter rinci

Area Kerja sing Efektif 100 * 100mm
Daya Laser 20W 30W 50W 60W 70W 80W 100W
Meja kerja Meja kerja aluminium berkualitas tinggi
Dawane Gelombang 1064nm
Frekuensi Laser Raycus 20 ~ 100KHz JPT 10-600khz
Sistem Komputer WINDOWS XP / Win7 / 8/10 10 / 64bits (Mac ora bisa)
Watak Minimal 0,15mm
Jembar Linear Minimal 0,01mm
Cara adhem Pendinginan Udara
Kacepetan Tandha Maxi 7000mm / s
Transfer Data: Transmisi USB2.0
Sistem Kontrol EZCAD Kontrol Offline
Format Grafis Didhukung: AI, PLT, DXF, BMP, DST, DWG, LAS, DXP
Piranti Lunak Compatiable CorelDraw, AutoCAD, Adobe Illustrator, Cadian
Total Daya 500W
Tegangan Makarya AC220V 50Hz / AC110V 50Hz

Aksesoris Mesin

Gambar Sample


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita