Sugeng rawuh ing situs web!

Mesin tandha laser serat pisah

Katrangan singkat:

Mesin tandha laser serat utawa sawetara diarani laser kanggo ngukir, menehi tandha pangguna kanthi cepet lan akurat amarga ngidini nglereni huruf kanthi ukuran 0,15mm. Laser menehi serat biasane digunakake kanggo menehi tandha ing kabeh bahan logam.
kayata: Emas, Perak, Baja tahan karat, Kuningan, tembaga, titanium, Aluminium, keramik, Baja, Wesi lsp, lan uga bisa menehi tandha ing pirang-pirang bahan non-logam, kayata ABS, Nylon, PES, PVC, Makrolon.


Detail Produk

Tag Produk

Konfigurasi Utama

Laser serat nggunakake sumber cahya berkualitas tinggi, kanthi kualitas titik sing apik, kapadhetan daya optik seragam, daya optik output stabil, ora ana kebocoran cahya, refleksi anti dhuwur lan karakteristik liyane, nyukupi kabutuhan aplikasi pasar utama;
Galvanometer pemindaian kecepatan tinggi digital saka merek dhewe duwe kaluwihan volume cilik, kacepetan cepet lan stabilitas sing apik, lan prestasine wis tekan level maju internasional;
Sistem kasebut nduweni fungsi sing kuat, bisa ngoptimalake macem-macem pangolahan data miturut proses sing beda-beda, ndhukung macem-macem kunci basa, ndhukung nganti 256 manajemen lapisan warna lan fungsi liyane, lan memenuhi persyaratan proses aplikasi kanggo umume industri ing pasar;
Bingkai angkat manufaktur casting mati, rel pandhuan linear internal, struktur stabil lan desain sederhana.

Video Produk

Spesifikasi

Mesin menehi serat
Jinis model HT-20, HT-30, HT -50, HT-60, HT-70, HT-80, HT -100,
Daya output 20W / 30W / 50W / 60W / 70W / 80W / 100W
Nglereni kekandelan Nganti 0,3 mm / nganti 0,5 mm / nganti 1,2 mm / nganti 1,3 mm
Adhem Pendinginan udara
Jinis sumber laser Laser serat: RAYCUS / MAX / JPT / IPG
Wavelenght saka sinar laser 1064 nm
Frekuensi Raycus 20 ~ 100KHz JPT 10-600khz
Maks. Tandha sped 7000 mm / s
Area kerja gumantung karo lense 100 × 100 mm / pilihan 50 × 50 mm, 70 × 70 mm, 150 × 150 mm, 200 × 200 mm, 300 × 300mm
Min ukuran ukiran 0,15 mm
Suhu lingkungan operasi 5 ° C - 35 ° C
Tegangan operasi AC220V 50Hz / AC110V 50Hz
Akurasi <0,01 mm
Antarmuka komputer USB
Kontroler / Piranti Lunak EzCAD
Format grafis didhukung AI, BMP, DST, DWG, DXF, LAS, PLT, JPG, CAD, CDR, DWG, PNG, PCX
Sistem operasi Windows / XP / Vista / Win7 / Win8 / Win10
Sistem Exhausting Pilihan
Ukuran mesin 790 × 480 × 780 mm
Bobot mesin 50 kg
Barang / bagean liyane Penunjuk laser
Barang opsional Piranti Rotary, Rotary khusus kanggo dering, meja 2D, wadhah bahan

Kaluwihan Mesin Tandha Laser Serat

Mesin tandha laser serat nyedhiyakake proses ora kontak tanpa sinar laser sing bisa digunakake kanthi fisik karo materi sing diarahake. Iki mesthekake yen mung area sing digawe panas bakal kena pengaruh tanpa ngrusak area sekitar materi kasebut. Iki minangka proses unik lan mesin menehi laser serat menehi tandha akurat, akurat, lan berkualitas tinggi sing bisa diwaca dening mesin lan mripat manungsa. Mesin iki fleksibel banget lan bisa diukur kanthi ukuran sithik. Produsen mesin serat laser menehi ekspor menyang akeh industri ing saindenging jagad amarga bisa gampang adaptasi ing antarane industri kanggo macem-macem aplikasi.

Materi Serat CO2  UV
Produk Kayu
Akrilik
Produk Plastik
Kain Kulit  
Keramik Kaca  
Plastik Resin  
Kemasan Kertas  
Komponen Elektronik  
Produk Hardwaretool  
3C Elektronik  
Piranti Precision  
Piranti Listrik Tegangan Dhuwur & Kurang  
Permata    

 

Rincian Mesin

FAQ

P1: Aku ora ngerti apa-apa bab mesin iki, jinis mesin apa sing kudu dipilih?
Kita bakal mbantu milih mesin sing cocog lan nuduhake solusi; sampeyan bisa nuduhake materi apa sing bakal sampeyan ukir lan ambane menehi / ngukir.

P2: Nalika aku entuk mesin iki, nanging aku ora ngerti carane nggunakake. Aku kudu piye?
Kita bakal ngirim video operasi lan manual kanggo mesin kasebut. Insinyur kita bakal nindakake latihan kanthi online. Yen dibutuhake, sampeyan bisa ngirim operator menyang pabrik kanggo latihan.

P3: Yen ana masalah ing mesin iki, apa sing kudu aku lakoni?
Kita nyedhiyakake garansi mesin rong taun. Sajrone garansi rong taun, yen ana masalah kanggo
mesin, kita bakal nyedhiyakake bagean kanthi gratis (kajaba karusakan gawean). Sawise garansi, kita isih nyedhiyakake kabeh
layanan umur. Dadi, manawa ana keraguan, wenehana ngerti, kita bakal menehi solusi.

P4: Apa mesin laser sing bisa nganggo apa?
A: Ora bisa nganggo. Ngirit banget lan efektif regane.

P5: Kepiye efek saka tandha laser?
Yen sampeyan pengin ngerti pengaruhe, sampeyan bisa ngirim conto utawa nggambar menyang kita, kita bakal menehi conto gratis kanggo sampeyan lan nuduhake ing video cara ngoperasikake.

P6: Apa kiriman wektu?
A: Umume, wektu utama yaiku sajrone 5 dina kerja sawise nampa pambayaran.

P7: Kepiye cara theshipping?
A: Minangka alamat nyata sampeyan, kita bisa ngetrapake pengiriman liwat segara, liwat udara, kanthi truk utawa sepur. Uga kita bisa ngirim mesin menyang kantor miturut sarat sampeyan.

P8: Paket apa, apa bakal nglindhungi produk?
A: Kita duwe paket 3 lapisan. Kanggo njaba, kita nganggo kasus kayu tanpa fumigasi. Ing tengah, mesin ditutupi umpluk, kanggo nglindhungi mesin supaya ora goyang. Kanggo lapisan ing njero, mesin ditutupi film plastik anti banyu.

Gambar Sample


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita