Sugeng rawuh ing situs web!

Mesin Tandha Laser Serat Desain

Katrangan singkat:

Mesin tandha laser serat bisa digunakake kanthi aplikasi tandha logam, kayata Emas, Perak, Baja tahan karat, Kuningan, tembaga, titanium, Aluminium, keramik , Baja, Wesi lsp, lan uga bisa menehi tandha ing pirang-pirang bahan non-logam, kayata ABS, Nylon, PES, PVC, Makrolon.


Detail Produk

Tag Produk

Konfigurasi Utama

Mesin tandha laser serat bisa digunakake kanthi aplikasi tandha logam, kayata Emas, Perak, Baja Tahan Karat, Kuningan, tembaga, titanium, Aluminium, keramik, Baja, Besi lsp, lan uga bisa menehi tandha ing akeh bahan non-logam, kayata ABS , Nylon, PES, PVC, Makrolon.
Ngadopsi sumber laser serat paling maju lan sistem pemindaian galva berkualitas tinggi.
Bisa nyedhiyakake output daya sing stabil, mode optik sing sampurna, kualitas balok sing apik lan menehi kacepetan dhuwur, saengga pangguna bisa entuk efek sing sampurna lan efisiensi dhuwur, sing bisa nggayuh produksi massal.
Keuntungan mesin iki kaya ing ngisor iki: tampan, operasi gampang, ora prelu bahan, ora butuh pangopènan, ora rusak suwene nyambutgawe. Dadi bisa nyukupi panjaluk kerja industri.

Fitur sistem tandha laser serat

1. Presisi Tinggi Re-posisi presisi yaiku 0,001mm.
2. Sistem pemindaian laser kanthi kualitas dhuwur nggawe kacepetan menehi tandha nganti 7000mm / s.
3. CD vedio Pangoperasian Gampang, ora ana masalah.
4. 100.000+ jam urip laser, nyuda biaya lan downtime produksi.
5. Ora bisa nganggo lan pangopènan minimal mbantu nyuda biaya operasi.
6. Pendinginan Udara Ngadopsi pendinginan udara, efek pendinginan sing apik banget tinimbang cara pendinginan liyane.
7. Hemat energi: Ukuran cilik & konsumsi daya sithik, kabeh konsumsi daya kurang saka 500W
8. Piranti Lunak Kuat lan kompatibel karo file Coreldraw, AutoCAD lan piranti lunak liyane. Dhukungan
PLT, PCX, DXF, BMP, lsp.

Model

Serat desain tabel HT-20W 30W 50W 60W 70W 80W 100W
mesin tandha (tanpa komputer)

Konfigurasi Utama

EZCAD Controller & Software (asli)
Meja kerja aluminium berkualitas tinggi
Double Red Dot kanggo Ngatur fokus
Ngalih Kaki
Ukuran kerja: 100mm * 100mm / pilihan 50 × 50 mm, 70 × 70 mm, 170 × 170 mm, 200 × 200 mm, 300 × 300mm
Daya Laser: 20W 30W 50W 60W 70W 80W 100W
Sumber laser: MAX / Raycus / JPT
100% tutup mesin aluminium
sirah lan lensa pemindaian kualitas tinggi
awak mesin laser stabil

Bagéan liyane:
manual pangguna / piranti lunak / kertu garansi / dhaptar kemasan / alat / saklar sikil / piring fix / kabel listrik / kabel USB / kacamata keamanan ...) lan siji lensa ukuran ekstra (sampeyan bisa milih saka 70 * 70mm 100 * 100mm 200 * 200mm 300 * 300mm) gratis

Parameter rinci

Area Kerja sing Efektif 100 * 100mm
Daya Laser 20W 30W 50W 60W 70W 80W 100W
Meja kerja Meja kerja aluminium berkualitas tinggi
Dawane Gelombang 1064nm
Frekuensi Laser Raycus 20 ~ 100KHz JPT 10-600khz
Sistem Komputer WINDOWS XP / Win7 / 8/10 10 / 64bits (Mac ora bisa)
Watak Minimal 0,15mm
Jembar Linear Minimal 0,01mm
Cara adhem Pendinginan Udara
Kacepetan Tandha Maxi 7000mm / s
Transfer Data Transmisi USB2.0
Sistem Kontrol EZCAD Kontrol Offline
Format Grafis Didhukung AI, PLT, DXF, BMP, DST, DWG, LAS, DXP
Piranti Lunak Compatiable CorelDraw, AutoCAD, Adobe Illustrator, Cadian
Total Daya 500W
Tegangan Makarya AC220V 50Hz / AC110V 50Hz
Bobot / ukuran Paket 110KG
Ukuran Paket 900mm × 740mm × 1010mm

Aksesoris Produk

Rincian Produk

Gambar Sample


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita